Lejligheden Blok 6

Ting der er i lejligheden:

Føntørre (lille)
Strygejern, strygebræt og syting
Strandseng i skabet i gangen
Parasol i skabet i gangen
2 solstole
Bøger og blade
Kortspil og raflebæger
Krydderier, te og andet der er i køkkenet er til fri afbenyttelse.
Man fylder naturligvis op igen før afrejse.
Tips om restauranter. Fra Irene
Hvis i går til højre på promenaden, 5-10 min., forbi Lagune Beach, ligger der en spansk restaurant “La Farola”, som kan anbefales.
Lige før den ligger ”La Paleta”, som ejes af danskere. De har dejlig mad og tit forskellige arrangementer.
Den modsatte vej i den sidste del af promenaden ” La Blanca Paloma” og “Pepe Rico” som er gode, den sidste især til fisk.
Restauranten i vores blok er meget velbesøgt som morgenmads-restaurant, men de laver også nogle gode snitzler.
Frisøren, som er i vores blok, kan jeg anbefale. Det koster 20 euro for klip og føn og er billigere for mænd. Bestil tid.

På vej ind til Torre del Mar ligger en restaurant på vandsiden, hvor der er et reklameskilt for Fanta/Coca cola og ellers kun en dør. Her er en dejlig have, hvor vi har spist fisk og andet godt. Den hedder “La Viuda”. Der er sikkert et kort i min mappe med Restauranterne.

Ved rundkørsel nr. 1 efter Nerja, som er skiltet ned til Paradoren har vi fundet en terrasse med en flot udsigt. Lige ud oppe fra rundkørslen. Vi har kun fået kaffe her. Herfra kan man gå til Nerja by.

Burianna stranden er også værd at besøge , især om sommeren og evt. tage badetøj med. Det er ved den 2. rundkørsel i Nerja, efter busholdepladsen. Her laver de paella i store gryder.

Det er også en flot tur, at køre langs stranden mod Almunecar og dreje ind i landet til byen Otivar. Her ligger El Capricho, som er berømt for sine kyllinger.

Ved Venuela-søen er også 2 gode restauranter med terrasser ud mod søen.

Byerne Nerja, Frigiliana, Almuencar, Malaga m.fl. er værd at besøge.
Der er bykort i mappen i reolen.