Stjerneskud

Den bedste meny når vi skal i sommerhuset.
Stjerneskud

Ingredienser:

Ristet toastbrød
Fiskefilet eller rødspættefilet
Røget laks
Rejer
Caviar
Dild
Salatblad
Thousend island
Citron
Tomat
Asparges

Forklaring:

På det ristede toastbrød smøres dressingen, herpå lægges et salatblad, de to fiskefileter side om side. Herover en sammenrullet skive røget laks, pynt med masser af rejer, asparges og et par teskefulde caviar (rød og eller sort). Slut af med dild, citron og tomat.

Husk et koldt glas hvidvin.

Tips:

Fiskefiletterne flåes, den lyse side (undersiden af fisken) foldes og dampes i f.eks. en fiskegryde eller i bunden af en bøtte med lidt vand/hvidvin i microovnen til kodet er hvidt og fast.

Den mørke side af fisken vendes først i mel, så i sammenpisket æg og til sidst i rasp, steges på en pande i smør 3-4 minutter på hver side, og lægges på fedtsugende papir.