Karamelkage
20 personer
Bund
2,5 dl.Mel
1,25 dl. Brun farin
1.25 dl. Kokosmel
120 gr smeltet smør.
Karamel:
60 g. Smør
2 spsk sirup
400 g kondenseret mælk.
Overtræk:
100 g, mørk chokolade
evt. lidt smør eller fløde.
Fremgangsmåde:
Bland mel, farin, kokos og smeltet smør.
Pres dejen ud i en form ca. 20×20 cm beklædt med bagepapir.
Bag kagen ved 180 grader i ca. 20 mln.
lmens smeltes smørret over svag varme og sirup og kondenseret mælk røres i
Denne blanding hældes over den bagte bund, sæt atter kagen i ovnen 20 min. Afkøl.
Smelt chokoladen over svag varme med lidt smør eller fløde.
Hæld massen over kagen og stil den i køleskabet indtil servering.