Rabarber tærte med smulderdej

Rabarber tærte med smulderdej

500 g rabarber i mindre stykker
1⁄2 spsk kartoffelmel
1 tsk stødt kanel
100 g flormelis (ca. 2 dl)
Smuldredej
60 g havregryn (ca. 1 1⁄2 dl)
90 g hvedemel (ca. 1 1⁄2 dl)
3 spsk flormelis
125 g koldt smør
Tilbehør
1⁄4 liter Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
Bland rabarber, kartoffelmel, kanel og flormelis sammen og kom det i en ovnfast tærteform (ca. 24 cm i diameter).

Smuldredej
Bland havregryn, mel og flormelis sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen.
Fordel dejen over rabarberne og bag tærten midt i ovnen – til den er gylden.

Ved serveringen
Server den lune rabarbertærte sammen med iskold cremefraiche.